UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ UĞUR AKBAŞ, SERT KAYAYA ÇARPTI! KAVGA BÜYÜYOR!

Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde eşi Ali Uğur Akbaş’ın yatakta atletli fotoğrafını paylaşmıştı. Bu paylaşıma ilk yorum Deniz Akkaya yorum yapmıştı. Deniz Akkaya’nın bu yorumundan sonra konu büyümüş ve başta UçanKuş’ta olmak üzere bütün magazin programlarında bu sosyal medya tartışması çok konuşulmuştu.

ALİ UĞUR AKBAŞ, SERT KAYAYA ÇARPTI! KAVGA BÜYÜYOR!

Söylemezsem Olmaz” programında bugün konuya dair bir sitem geldi.

Programın sunucularında İlkay Buharalı, “Paylaşılan bu fotoğraf bütün magazin programlarında tartışıldı. Herkes konuştu ama Ali Uğur Akbaş, bize sinirlenmiş, yapımcımızı arayarak size, bize ağza alınmayacak küfürler etmiş ve bizi tehdit etmiş” dedi.

Olayı hukuki sürece taşıdıklarını söyleyen Buharalı,  “Söylemezsem olmaz” programı adına bir açıklama yaptı.

O açıklama şu şekilde,

“Ulusal, yazılı ve görsel basında ve hemen hemen bütün magazin programlarında Yeliz Yeşilmen’in kendisinin paylaştığı eşi Ali Uğur Akbaş’ın atletli fotoğrafının haberini takip eden gazeteciler, programcılar, izleyiciler, takipçiler, sosyal medya kullanıcıları tarafından esprili ifade ve yorumlara konu oldu. Biz kendi programımız Söylemezsem Olmaz’da da bu fotoğrafa ve habere yer verdik. Ünlü isimlerde konuyla ilgili esprili yorumlarda bulunarak fotoğrafı paylaştı. Ancak konunun muhatabı Ali Uğur Akbaş, program sonrası yapımcımız  Bilal Özbilge’yi arayarak ağza alınmayacak, hakaretler, küfürler ve tehditlerde bulundu. Sadece Bilal Özbilge’ye değil bizlere de aynı hakaret, küfür ve tehditlerde bulunduğunu söylemem gerekiyor. Gerçekleşen telefon görüşmesinde Bilal Özbilge, sabır sükûnet ve soğukkanlılıkla Ali Uğur Akbaş’a yaptığının insanlığa, delikanlılığı sığmadığını ve kendisine küfür, hakaret ve tehditler savurmaması gerektiğini telefon konuşmasında kayıt altında olduğunu ve savcılığa kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını üstüne basarak söyledi. Ancak Ali Uğur Akbaş, telefonda küfür, hakaret ve tehditlerini şiddetini arttırarak devam etti. Yapımcımız Bilal Özbilge ve bizler her birimiz ayrı ayrı kendimize yapılan küfür, hakaret ve tehditler için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bunu da televizyon ekranlarından söyleyelim istedik.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERefefde