UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ YENİ FİLMİNİN LANSMANINDA KONUŞTU!

"Arif V 216" filminin lansmanı gerçekleştirildi. Lasmanda konuşan Cem Yılmaz, “Filmimiz Cuma günü vizyona giriyor. Gönlümden geçen bütün sinemaseverlerin zevk alacağı, gerçekten salondan mutlu ayrılacağımız güzel ve eğlenceli bir film olmasıdır." dedi.

CEM YILMAZ YENİ FİLMİNİN LANSMANINDA KONUŞTU!

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı ve senaryosunu ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yazdığı “Arif V 216” filminin lansmanı gerçekleştirildi. 5 Ocak’ta vizyona girmesi beklenen filmin Levent’te bir AVM’deki sinema salonunda gerçekleştirilen lansmanına, ünlü komedyan Cem Yılmaz’ın yanı sıra ünlü oyuncular Ozan Güven, Zafer Alagöz, Can Yılmaz ve film yönetmeni Kıvanç Baruönü katıldı.

Cem Yılmaz, “Filmimiz Cuma günü vizyona giriyor. Gönlümden geçen bütün sinemaseverlerin zevk alacağı, gerçekten salondan mutlu ayrılacağımız güzel ve eğlenceli bir film olmasıdır. Dün akşam çok da dar bir grup izledik. Yine yazar arkadaşlar vardı. İlk tepkiler aşırı olumluydu. Bizim de duygumuz olumlu yönde. Kadronun büyük olması nedeniyle beklenti içerisine girilmesi kısmıyla ilgilenmiyorum. En pahalı yapımlardan bir tanesi. Para yatıran bizim yapımcımız gayet cömert, keşke tüm yapımcılar öyle olsa. Çünkü bizim yapmak istediklerimiz böyle şeyler. Bunlar da bütçeyi etkiliyor ama bir filmin pahalı olması filmin iyi olduğu anlamına gelmez. Filmin bütçesiyle ilgili bir promosyon yapmak derdinde değiliz. Filmimiz çok pahalı konu değil. Film güzel olduğu için çok kişiye ulaşmasını isterim” dedi.

“Benim sansürle bir sıkıntım yok” diye sözlerine devam eden Yılmaz, “Mesela bizim film 13 yaştan yemiş. 28 yaştan da yiyebilirdi. Ben kanunu ve kuralı anlamlı bulan bir insanım ama amacın ne olduğu önemlidir. Mesela uyarılış şekli çocukları şiddetten koruma oluyor. Neyin zararlı olduğuyla ilgili fikirler karışık. Öpüşmek mi daha zararlı yoksa aracı uzaktan taramak mı bilmiyorum. Benim de 5 yaşında bir çocuğum var. Ben 2 insanın öpüşmesini görmesinden dolayı rahatsız olmam” şeklinde konuştu.

Film için, “yazdığım en iyi senaryo” ifadelerini kullanan usta komedyen, “Daha vizyona girmeden 6 milyon TL’ye satılmış” haberlerine ise, “Ben onu bilmiyorum, muhasebeye ben bakmıyorum” diyerek esprili yanıt verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ  ARİF V 216