UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN ARİF V 216 FİLMİNİN GALASINDA NELER YAŞANDI?..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:00’da UçanKuş TV’de!..

MERAKLA BEKLENEN ARİF V 216 FİLMİNİN GALASINDA NELER YAŞANDI?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm filminin basın lansmanına katılan Muhterem Nur, filmde çıkan kavga iddialarına hangi yanıtı verdi?

Ünlülerin şarkılarını radyo-tv'lerde patlatan müzik camiasının önemli ismi Gezegen Mehmet düğün yapıyor!.. Gezegen Mehmet’in ünlü isimleri bir araya getirdiği dev davetten an be an tüm görüntüler Canlı Masa’da olacak!..

Son yılların en çok beklenen filmlerinden birisi olan Arif V 216 görücüye çıkıyor!.. Merakla beklenen karakterleriyle ve dev oyuncu kadrosuyla iddialı bir yapıma imza atan Cem Yılmaz ve ekibinin galasında yaşananlar Canlı Masa’da olacak!..

Hamile karısını defalarca tekmeledi!.. Sokak ortasında dehşet saçan adam, karnında bebeğinin taşıyan eşini hüngür hüngür ağlattı!.. Dayakçı koca nasıl yakalandı?

Arif V 216’nın basın lansmanında konuşan Cem Yılmaz, filmlerdeki öpüşme sahneleri hakkında konuşurken 5 yaşındaki oğlu Kemal’den örnek vererek nasıl ters köşe yaptı? Cem Yılmaz: “Çocuğumun Öpüşme Sahnesi İzlemesinden Rahatsız Olmam” dedi!..

Türkiye’nin en güvendiği isimler belli oldu!.. Hangi isimler ilk beşe girdi?

2017 Yılının İstanbul Adalet Sarayı’ndaki Uzlaştırma İstatistikleri Belirlendi!.. Bir Dosyanın Tarafı, Kendisine Sosyal Medyadan Hakaret Eden Şüphelinin, “Feminizm For Every Body” Kitabının Özetini Çıkarmasını İstedi!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa