UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"GÖZLERİN ARDINDA MÜZİKAL" YURTDIŞI YOLCUSU!..

Tiyatro Keyfi'nin Şubat ayında prömiyer yapacak olan yeni eseri Gözlerin Ardında Müzikal, Nisan ayında Londra Tiyatro Festivali'nde tek gösterimle, Mayıs ayında ise Uluslararası Jaffa Tiyatro Festivali'nde 3 gösterimle yer alacak.

"GÖZLERİN ARDINDA MÜZİKAL" YURTDIŞI YOLCUSU!..

Kemal Başar'ın daha önce Romanya'da GA Petculescu Tiyatrosu'nda ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda olmak üzere 2 kez yönettiği Nava Semel'in dünyaca ünlü metni "Gözlerin Ardındaki Çocuk"tan yola çıkarak bu sefer tiyatro, akustik müzik ve dansı bir araya getiren çağdaş bir yorumla Tiyatro Keyfi için yönettiği "Gözlerin Ardında Müzikal'de başrolleri pop sanatçısı Özgün Uğurlu ve Eda Kandulu paylaşıyor.

Akordeonda Ziya Serkan Doğan, kemanda Melike Çetin, cajonda Erkan Çelebi, gitarda Güney Kumaş yer alıyor.

Eserin müzikleri Özgün Uğurlu, koreografisi Alpaslan Karaduman imzasını taşıyor. Müzik direktörlüğünü Tevfik Akbaşlı'nın, orkestra direktörlüğünü Nejat Dimili'nin, ışık tasarımını Yüksel Aymaz'ın, kostüm tasarımını Mine Erbek Gökbuget'in yaptığı, down sendromlu oğlunun doğumundan sonra herkes tarafından yalnız bırakılan, hayatını oğlunun gelişimine adayan bir annenin ekseninde gelişen eser, aynı zamanda bir down sendromu farkındalık projesi mahiyetinde.

5 Şubatta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de düzenlenecek olan basın galası ile başlayacak olan eserin Şubat ayı programı şu şekilde;

17 Şubat 20:30 Duru Tiyatro.

22 Şubat 20:30 Borusan Oto Dolmabahçe Sahne.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüzikal