UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

L. MUTLU SEDA SAYAN'LA BARIŞMA HİKAYESİNİ UÇANKUŞ TV'YE ANLATTI!

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:00’da UçanKuş TV’de!

L. MUTLU SEDA SAYAN'LA BARIŞMA HİKAYESİNİ UÇANKUŞ TV'YE ANLATTI!

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Yıllardır süren küskünlük sona erdi. Milano’da barışan Lerzan Mutlu ve Seda Sayan’ın buzları eriten pozu nasıl gerçekleşti!.. UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yapan Lerzan Mutlu barışma hikayesini ilk kez anlattı!..

Sert tartışmaların, korkunç eleştirilerin, atışmaların yaşandığı sosyal medya bu kez bir “Barış”ın habercisi oldu!.. Birbirleriyle mahkemelik olan Seda Sayan ve Lerzan Mutlu geçmişi bir anda nasıl silip attı?

Kıvanç Tatlıtuğ’un ifadesi alındı!.. Vergi borcu çıkan yakışıklı  oyuncu hangi açıklamayı yaptı?

2018 ünlü isimlere iyi geldi!.. Kimi yeni aşka yelken açtı, kimi evlenme teklif etti, dargınlar barıştı!.. Yeni yıl kimlerin yüzünü güldürdü?

2017’nin çok konuşulan ismi Metin Hara 2018’de de konuşulmaya aday!.. “Adriana Lima Diplomalı Yaşam Koçundan” ünlü mankene evlilik teklifi geldi!..

Ata Demirel yeni aşka yelken açtı!.. Ünlü komedyenin sevgilisi kim?

Bu senaryolar nasıl üretiliyor dedirten bir evlenme teklifi!..  Bu kez genç kadın erkek arkadaşına evlenme teklif etti!.. Bu olay “sadece erkekler evlilik teklifi eder” rituelini kırdı mı? Uzmanlardan özel açıklamalar Canlı Masa’da!..

Megastar Tarkan, Eşi Pınar Tevetoğlu’nun Üzerine Titriyor!. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, hayat arkadaşını kimlerden korudu?

Kibariye’de şaşırdı! İlk defa 2018’de başına gelen ve şaşkınlık yaratan ne yaşadı?

Tarkan çekip gitmek istiyor!.. Megastar mekanik yorgunluk mu yaşıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Ünal Kaplan'ı Kıbrıs’tan elleri dolu geldi!.. Ünlü oyuncuya Milli Piyango mu çıktı?

Eski eşler aynı sahnede bol bol eğlendi!.. Zuhal Olcay’ın birinci eşi Selçuk Yöntem ve en son evlendiği eşi Haluk Bilginer, Aşkın Nur Yengi’nin sahnesinde nasıl düşman çatlattı!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa