UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ İSİMLER 2018'İ EVİNDE KARŞILADI?..

Magazin dünyasının birçok ismi 2018’i evinde karşıladı. Tombala oynayarak eğlenen ünlüler arasında Gökbakar ve Düzyatan Ailesi’nin yanı sıra Özilhan ile Sabancı çifti de vardı.

HANGİ ÜNLÜ İSİMLER 2018'İ EVİNDE KARŞILADI?..

Bu sene birçok ünlü isim yeni yılı evinde karşıladı. Bu ünlüler arasında Şahan ile eşi Selin Gökbakar da vardı. Oğulları Deniz Efe ve kızları Ela ile Beykoz'daki Çubuklu Vadi Konakları'nda yaşayan çift, hem komşuları hem de en yakın dostları olan Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar'ı ağırladı.

Gökbakar ile Düzyatan çift, bu anları da fotoğraf çekip ölümsüzleştirdi. Ünlü komedyenin eşiyle çektiği bir karedeki ilginç detay ise gözden kaçmadı. Gökbakar'ın yüzünü basından gizlediği ilk çocuğu Deniz Efe'nin portresini koluna dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

Yılbaşını evde geçirenlerin vazgeçilmez eğlencesi 'tombala' oldu. Yeni yılı Kuzey ve Uzay'la kutlayan Şıkel, yılbaşı akşamı çocuklarıyla tombala oynadı. Yılbaşı ağacının önünde oğulları ve köpeği Tarçın'la poz veren ünlü manken, yüzleri gülümsetti.

İkinci kez annebaba olmak için gün sayan Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı da yılbaşı gecesi tombala oynayıp nostaljik saatler yaşadı. Eşi ve kızları Nil ile kayınpederinin evine giden 6 aylık hamile Terim, kostümüyle de 'Noel anne' gibiydi…

Yasemin Özilhan'ın yılbaşı eğlencesi de tombala oldu. Sosyetik güzel, eşi İzzet Özilhan'la evinde Pınar-İlhan Sabancı çiftini ağırladı. Sevdikleriyle neşeli anlar geçiren Özilhan, yılbaşı ağacının önünde de böyle poz verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyılbaşı