UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENK TOSUN’UN TRANSFERİNİN UZAMA SEBEBİ BELLİ OLDU!..

Beşiktaşlı golcü oyuncu Cenk Tosun'un Everton'a transfer olma sürecinin uzamasının sebebi belli oldu.

CENK TOSUN’UN TRANSFERİNİN UZAMA SEBEBİ BELLİ OLDU!..

İngiliz basınında yer alan habere göre, siyah-beyazlı kulüp ile Everton yetkililerinin geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği ve 25 milyon Pound'luk bonservis ücretinde anlaştığı, daha sonra ise Beşiktaş cephesinin istediği bonservis bedelini artırdığı belirtildi.

Beşiktaşlı yöneticiler, İngiliz ekibine Cenk Tosun için 27 milyon Pound istediğini bildirdi. Siyah-beyazlı yöneticilerin fikir değiştirmesinin ardından Everton cephesinin Cenk Tosun transferinden vazgeçebileceği ileri sürüldü.

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Cenk Tosun transferi için her şeyi yaptıklarını ve her şeyin 24 saat içinde belli olacağını söyledi.

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İngiltere Premier Lig'de Manchester United'a karşı aldıkları 2-0'lık yenilginin ardından konuşan tecrübeli teknik adam, Cenk Tosun transferi hakkında da önemli ifadeleri kullandı.

Allardyce 'Bence Cenk Tosun'u transfer etmek için yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Şimdi beklemek zorundayız, 24 saat içinde ne olduğunu göreceğiz.' dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCENK TOSUN  ECE TOSUN