UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLI ENVER, MURAT BOZ İLE OLAN AŞKIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

Oyuncu Aslı Enver ile Murat Boz, Ocak 2016'dan beri birliktelik yaşıyor. İlişkileri hakkındaki sorulara Aslı Enver ''İlişkimiz harika gidiyor. Murat harika bir insan, çok mutluyuz'' diye cevap verdi.

ASLI ENVER, MURAT BOZ İLE OLAN AŞKIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

Star TV'nin sevilen dizisi ‘İstanbullu Gelin’in yıldızı Aslı Enver, BeStyle Dergisi'ne konuştu. Güzel oyuncu, aşk hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

“Dizi için haftanın 5-6 günü yoğun çalışıyorum. Tek lüksüm uyku. İzin günümde haftanın yorgunluğunu atıyorum. Kahvaltı yaptıktan sonraki en büyük keyfim evde ya da sinemada film izlemek. Murat da benim gibi. Aynı şeylerden zevk alıyoruz. Hayat bana şunu öğretti; bir şeye inanıyor ve peşinden gidiyorsan, başarı mutlaka geliyor. Doğru yaptığına inandığın zaman, hedefe ulaşıyorsun. İnandığım şeyden asla vazgeçmem. Sonuna kadar mücadele ederim.”

Ocak 2016’dan beri Murat Boz ile aşk yaşayan güzel oyuncu konuşmasına şöyle devam etti; “Şarkı söylemeyi çok seviyorum ama bu konuda bir kariyer planım yok. Belki bir hayır işi için sahneye çıkarım. Ya da senaryo gereği mikrofon başına geçerim. Murat ses rengimi ve yorumumu beğeniyor. İlişkimiz harika gidiyor. Karşılıklı iletişimimiz güçlü. Murat harika bir insan, çok mutluyuz.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaslı enver  murat boz