UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KASTAMONU'DA KONUŞTU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kastamonu İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Dün zalimin adı rejimdi, dün zalimin adı DEAŞ'tı, bugün zalimin adı YPG/PYD'dir." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KASTAMONU'DA KONUŞTU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Kastamonu il kongresinde yaptığı konuşmada Irak ve Suriye'de yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Terör örgütlerine yönelik verilen mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Irak ve Suriye'de yaşananlar birileri için taktik olabilir. Ama bizim için bir beka meselesidir. Biz sonuna kadar Irak ve Suriye meselesinin takipçisiyiz. Suriye'deki terör örgütlerine diyoruz ki bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

ABD'nin PKK/PYD'ye silah yardımı konusuna değinen Erdoğan, "Bizzat şahsıma bölgedeki örgütlere silah verilmeyeceği söylendiği günden beri yüzlerce tır değil, 4 bini aşkın tır, silah yüklü, zırhlı taşıyıcı yüklü... Bunlar Suriye'de sınırlarımız boyu dağıtılmakla kalmadı, bir de önümüzdeki yılın bütçesine bu iş için ödenek konuldu. Aldığı bu destekten dolayı şımaran bölücü terör örgütünün azgınlığı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla artık sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra sadece ve sadece icraata, uygulamaya bakacağız." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13