UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİMGE'DEN HANDE YENER'E İLTİFATLAR! "HANDE YENER ÇOK BAŞARILI!"

TRT ekranlarında yayınlanan 'İyilik Kulübü' programı aracılığıyla 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Naz’ın tanışma dileğini geri çevirmeyip, Pal FM’de Kaan Gökman’ın stüdyo konuğu olan Simge Sağın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİMGE'DEN HANDE YENER'E İLTİFATLAR! "HANDE YENER ÇOK BAŞARILI!"

“Eurovision’dan teklif gelse ana dilimde şarkı söylerim.” diye konuşan  Simge Sağın, “Her ülke kendi dilinde şarkıları icra ederken biz neden İngilizce söylüyoruz? Türkçe bir şarkı ile yurt dışında başarıya imza atmak istiyorum” dedi.

Hande Yener hakkındaki sorular üzerine “Ben Hande Yener kadar cesaretli değilim, Türkiye’de bir Hande Yener gerçeği var ve onu gerçekten de tebrik ederim. Bu kadar albüm yapmış bir isim hepsi başarılı ve gerçekten de çok yenilikçi. Kıyafet ve kliplerle ilgili ben de çok özen gösteriyorum ama kendisi gerçekten Türkiye’nin en farklı kıyafetlerini giyen, en iyi müziği yapan, yeni şeyler denemekten korkmayan bir şarkıcı.” diye konuştu.

Yeni albüm hazırlığında olan Simge, daha hızlı şarkılar ve bomba etkisi yaratacak bir Sezen Aksu şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİMGE SAĞIN  HANDE YENER