UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

76’LIK SANİYE TEYZE “YOUTUBER’MIŞIM HABERİM YOK!”

Küçük mutfağında bazen piknik tüpüyle birbirinden lezzetli yemekler yapıyor, oğlu da yönetmenlik yapıp bu görüntüleri Youtube’a yüklüyor. 76’lık Youtuber Saniye Annenin Ege şivesiyle anlattığı tarifler binlerce kişi tarafından izleniyor.

76’LIK SANİYE TEYZE “YOUTUBER’MIŞIM HABERİM YOK!”

İzmir Buca’da yaşayan Manisalı Saniye Karataş (76), bundan 3 yıl önce yemek yaparken oğlunun eski bir cep telefonu ile kendisini çektiğini fark edince itiraz edip mutfaktan kaçtı.

Oğlu, elinde cep telefonuyla her mutfağa girişinde başka bir noktaya saklanan Saniye Anne, bugün binlerce takipçili bir Youtuber.

Bir süre sonra pes edip oğlunun kendisini çekmesini kabul eden Saniye Karataş, her gün "Saniye Anne Yemekleri" adlı Youtube kanalında yemek tariflerini paylaşıyor.

İlk zamanlar çekilen videoların internet ortamında paylaşılacağını bilmediğini vurgulayan Saniye Anne, “Ben internet kullanmıyorum ama izleyicilere yorum atacağım zaman ben söylüyorum, oğlum yazıyor. Yorumlardan çok mutlu oluyorum” dedi.

Youtube’a bol bol yemek yapıyorum. Çok takipçim var ama Youtuber kelimesini ilk kez duyuyorum. Youtuber’mışım haberim yok.”

SANİYE ANNE, “GÜNÜN OLAYI”NDA…

Sosyal medyanın çok konuştuğu Saniye Karataş, Ümit Özhan’ın sunduğu “Günün Olayı” programına canlı telefon bağlantısı ile katılacak!

“Günün Olayı” haftanın her günü 18:20’de UçanKuş TV’de!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYOUTUBE