UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR REKLAM BU KADAR MI DİLE DOLANIR?“HAYAT BANA WAİKİKİ WAY WAY”

Türkiye’nin önde gelen giyim mağaza zincirlerinden LC Waikiki yaptığı reklam filmi ve müzikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Hatta reklamlarından birinde ki; “Hayat Bana Waikiki way way” sözleriyle sosyal medyanın da en çok üzerine espri ve eğlenceli videolar çekilen reklam müziği oldu.

BİR REKLAM BU KADAR MI DİLE DOLANIR?“HAYAT BANA WAİKİKİ WAY WAY”

Türkiye’yi temsil etmek isteyen herkes kendi uzmanlık alanında yaptığı işlerle bunu yapabilir.

Aziz Sancar, kendi alanında sayısız başarıya imza attı ve Nobel ödülünü alıp bunu taçlandırdı. Sancar, hiçbir zaman geldiği yeri unutmadı… Her fırsatta Türk olduğunu ve Türkiye adını anmaktan da geri durmadı.

Kişisel başarılarla Türkiye’nin adını dünyaya duyuran birçok isim olduğu gibi kurtlar sofrasında (dünya pazarı) al bayrağımızı gururla temsil eden birçok firmamız da var.

O firmalardan biri de LC Waikiki

"İyi giyinmek herkesin hakkı" inancından hareketle "İnsanları, tarzları ve bütçelerine uygun giydirerek iyi hissettirmek" misyonu ile 2023 yılında "Avrupa’nın en başarılı 3 moda perakendecisinden biri olmak" vizyonunu hedef olarak benimsediklerini ifade eden LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, 2023’te bin 500 mağazaya ulaşmayı, 6 milyar doları yurt dışından olmak üzere toplamda 10 milyar dolar ciro eşiğini aşmayı hedeflediklerini belirtti.

2,5 GÜNDE BİR, DÜNYANIN BİR YERİNDE MAĞAZA AÇIYOR…

LC Waikiki, Türkiye’de 469, yurt dışında 364 mağaza ile birlikte 38 ülkede 833 mağaza sayısına ulaştı.

175 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE MAĞAZA

LC Waikiki girdiği pazarların birçoğunda sektörde önemli bir oyuncu olmasının yanı sıra 15 ülkede pazar lideri konumunda.

Toplam 1 milyon 250 bin metrekare, bir başka deyişle 175 futbol sahası büyüklüğündeki 833 mağazasında yeni doğandan hamileye, çocuktan kadın ve erkeğe olmak üzere geniş ürün yelpazesini müşterilerine sunuyor.

HAYAT BANA WAİKİKİ WAY WAY”

Bu başarısını, Türk milletinin kalbine işleyen ve diline dolanan reklam sloganlarıyla da taçlandırıyor.

Hele bir sloganı var ki sormayın…

Nil Karaibrahingil’in kaleminden çıkan LC Waikiki’nin bu reklam jingle’ı “Hayat bana Waikiki way way” insanın ağzına öyle bir dolanıyor ki LCW’dan çıkıp farklı bir markanın mağazasına girdiğinizde gayri ihtiyari sesli bir şekilde bu şarkıyı söyleyenler kendi aralarında sosyal medya da grup bile kurmuş…

Velhasılıkelam hiçbir başarı tesadüf değildir ve LC Waikiki yakaladığı bu başarıyla Türkiye’nin ismini daha da ileriye taşıyacak gibi duruyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLCW