UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AĞAR ARAYA GİRDİ; “TERİM’DEN ÖZÜR DİLE, BU KIRGINLIK BİTSİN"

Arda Turan'la görüşen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, "Galatasaray'ın sana, senin de Galatasaray'a ihtiyacın var. Fatih hocadan özür dile, artık bu kırgınlık bitsin" dedi.

AĞAR ARAYA GİRDİ; “TERİM’DEN ÖZÜR DİLE, BU KIRGINLIK BİTSİN"

Devre arasında Barcelona'dan ayrılması artık kesinleşen Arda Turan'ın ismi bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu. Milli futbolcunun Siyah- Beyazlı yönetimle büyük oranda anlaşma sağladığı iddia edilirken dün çok flaş bir gelişme yaşandı.

Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e en yakın isimlerden biri olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la bir araya geldi. İkilinin, Etiler'deki bir kebapçıda baş başa yemek yemesi, Arda'nın Galatasaray'a transfer olacağına dair iddiaları yeniden gündeme getirdi. Mehmet Ağar'ın yıldız futbolcuya, "Galatasaray'ın sana, senin de Galatasaray'a ihtiyacın var. Fatih hocadan özür dile, artık bu kırgınlık bitsin" şeklinde konuştuğu iddia edildi.


ARSENAL İHTİMALİ ORTADAN KALKTI

İngiliz basını Arda Turan'ın bir süredir görüştüğü Arsenal ile anlaşamadığını yazdı. Londra kulübünün yetkililerinin önceki gün Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'la son kez bir araya geldiği fakat ekonomik konularda arada uçurum olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN  FATİH TERİM  MEHMET AĞAR