UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL: “HANDE’NİN PSİKOLOĞA GİTMESİ GEREKİYOR!..”

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SEREN SERENGİL: “HANDE’NİN PSİKOLOĞA GİTMESİ GEREKİYOR!..”

Önceki akşam, Cihangir’de objektiflere yansıyan Seren Serengil, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Serengil, yeni yıldan aşk dilerken, Hande Yener’le yaşadığı polemik hakkında da çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HANDE İLK 15’TE BİLE YER ALMIYOR

“Çok üzüldüm, Hande, çok çirkinleşti. Benim önüme müzik listeleri geliyor ama Hande’nin ismini ilk 15’te göremiyorum. 25. sırada falan oluyor genelde. Telifmetre devlete ait değil, bir şahsa ait. Ben Hande’nin birinciliğine inanmıyorum. Bu bir iftira değil, yalan değil bu benim görüşüm. Bu olaylardan sonra da hiç inanmıyorum.

PSİKOLOĞA GİTMESİ GEREKİYOR

“Kadının kadına yaptığı bir şiddettir bu. Bütün Türkiye ayaklandı. Mesleki bir yorumun cevabı, mesleki bir cevap olmalıydı. Hande’nin psikoloğa gitmesi gerekiyor. Çok ayıp etti ama şunu unutmasın ben çıplakta dolaşsam, kimin hayatı daha usturuplu diye sorsalar insanların cevabını tahmin edebiliyorum. O yüzden de bana yapmak istediği şeyle kendisini vurdu.”

ANNEM DE TAZMİNAT DAVASI AÇTI

“Benim annem de kendisine tazminat davası açıyor. Çok çirkin suçlamalarda bulundu. Benim annemin ailesi belli. Her şeyden önce babama hakaret etti.”

HAYATINI DEMET’E ADAMIŞ

“Bunun Demet’le ne alakası var listede yoksun. Hala Demet diye sayıklıyor. Hayatını Demet’e adamış Demet aşağı, Demet yukarı. Sen bir kendi önüne bak.”

HİÇBİR ŞARKISINI BİLMİYORUM

“Bunlar güzel şeyler değil. Keşke herkes benim kadar düzgün bir geçmişe sahip olsa. Kendisi her gün ayrı bir poz veriyor. Siz onun adını Google da aratın bakın neler çıkıyor. Özellikle bir klibi var, adını da bilmiyorum hatta hiçbir şarkısını bilmiyorum.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL  HANDE YENER