UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RAFET EL ROMAN’DAN OLAY İTİRAF! “ÖNEMLİ OLAN ANLAŞABİLMEK!”

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, önceki akşam Levent’te bulunan bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, yeni yılda yeni bir albüm çıkaracağını duyurdu.

RAFET EL ROMAN’DAN OLAY İTİRAF! “ÖNEMLİ OLAN ANLAŞABİLMEK!”

İstanbul gecelerinde, sık sık güzel kadınlarla görüntülenen şarkıcı Rafet El Roman önceki akşam Levent’te sahne aldı.

Ünlü şarkıcı, sahne öncesi, işi ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni yılda albüm çıkaracağının müjdesini veren Rafet El Roman’ın, geçtiğimiz günlerde kendisinden 28 yaş küçük olan bir kadınla aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili şarkıcı: “Son zamanlarda çok yazılıyorum. İnanın ki hiçbiriyle hiçbir şekilde bir ilişkim olmadı. Şu anda kalbim bomboş. Zaten aramıyorum da zamanı geldiğinde mutlakla o kişi beni bulacaktır. Beni çektiğiniz o bayanların da hepsi arkadaşım.” diyerek aşkı yalanladı.

Aşk iddiaları sonrasında, genç kadınla aralarındaki yaş farkı da olay olmuştu.

Roman’a genel anlamda ilişkide yaş farkını sorun edip etmemesi sorulunca kendisi, “Yaş kriteri tartışılabilir ama ruhen ve bedenen yaş farkını çok fazla üstelememeliyiz. Her konuda uyuşup anlaştığımız zaman bunu sorgulamamalıyız. Toplum arasında bu çok sorun oluyor. Ben de zaten bu konuda en fazla eleştiri alan insanımdır.” dedi.

Hakkında çıkan haberlere ise, “Hayatımda biri olursa, cesurca koluma takar işte sevdiğim kadın diyerek sizlere bunu açıklarım. Tıpkı geçmişte yaptığım gibi.” sözleriyle son noktayı koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRAFET EL ROMAN