UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERE OLAN HAYRANLIĞIN AŞIRISI NE KADAR SAĞLIKLI?..

Simge Andaç ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:45’te UçanKuş TV’de!

ÜNLÜLERE OLAN HAYRANLIĞIN AŞIRISI NE KADAR SAĞLIKLI?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Yok böyle hayranlık... Orhan Gencebay hayranı 19 yaşındaki genç sesini, tarzını hatta fiziğini usta sanatçıya benzetebilmek için ne yaptı?

Hayranlığın böylesi ne kadar sağlıklı? Hayran olmakla, ruhunu, benliğini kaybedecek kadar kimliğini unutmak nasıl bir psikolojik travma? Uzmanlar Canlı Yayında açıklayacak!..

Metin Hara yine yaptı yapacağını... Sosyal medya yine onu konuşuyor!..

Adriana Lima’yla yaşadığı aşkla gündeme gelen farkındalığımız olan Hara’dan sosyal medyayı karıştıracak “bilim insanıyım” açıklaması geldi, Kullanıcılar sınırsız malzeme çıkartıp alay etti!..

Bilim insanıyım açıklaması yapan Metin Hara, seanslara böldüğü ilginç terapi isimlerinden mi bahsediyor acaba?

Dersine katıldığı kız öğrencilerin giydiği eşofmanlar için  “Onları çıplak yapar” diyen Beden Eğitimi Öğretmeninin akıl almaz açıklamalarının ardından karar çıktı?

Kız öğrencilerin eşofman giymesini zina olarak değerlendiren ‘sözde’ öğretmen için Milli Eğitim yıldırım hızıyla karar verdi!.. O öğretmen açığa alındı!..

Hülya Avşar yılbaşında sahne alacak ve milyonlar kazanacak olan ünlü isimler için ne dedi?

Arda Turan’dan sportif hareketler!.. Muhabirler çekmesin diye duvardan atlamaya kalkıştı, ancak kendisi gibi idmanlı olmayan kızlar açıkta kaldı!.. Aslıhan’la tekrar barışmadık deyip sonrasında da görüntülenince aile fotoğrafı çek demişti!.. Arda Turan ne yapmaya çalışıyor?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa