UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AVŞAR’DAN KIZI ZEHRA’YA “GEZ KIZIM, ANNEN DE ÇOK GEZDİ”

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

HÜLYA AVŞAR’DAN KIZI ZEHRA’YA “GEZ KIZIM, ANNEN DE ÇOK GEZDİ”

Yaptığı açıklamalarla yanlış anlaşılan Hülya Avşar “İsteyen yanlış anlasın isteyen doğru anlasın. Umrumda değil” diyerek konuşulanları umursamadığını ifade etti.

Kızı Zehra Çilingiroğlu’na “Gez kızım” dediğini söyleyen Avşar Kızı annesi de çok gezdi diyerek geçmişine atıfta bulundu. Kızına her konuda güvendiğini söyleyen Avşar, “Gezecek, tozacak arkadaşı da olacak. Her şeye kızmıyorum. Gençliğinde yapsın.” dedi.

Yılbaşında Tarkan’ın sahne ücretine yorum olarak “Vay be! Analar neler doğuruyor!” diyen Avşar kızı, “Verenler düşünsün, beni ilgilendirmiyor.”dedi.

Selfie” filmiyle beyazperdeye dönecek olan Avşar, sonrasında kesinleşmiş bir filmin olmadığını fakat görüşmelerin devam ettiğini belitti. “Ben artık kendi filmlerimi kendim çekip, kendim oynayayım.” diyen Hülya Avşar, ince eleyip, sık dokuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHÜLYA AVŞAR