UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACUN ILICALI: "ŞEYMA BENİM HER ZAMAN YANIMDA!.."

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar büyük ismi bir araya getirmek hiç kolay olmadı.” dedi.

ACUN ILICALI: "ŞEYMA BENİM HER ZAMAN YANIMDA!.."

Acun Ilıcalı, önceki akşam O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel çekimini yaptı.

Ünlü televizyoncu çekim sonrası, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte objektiflere yansıdı.

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Cenk Tosun gibi ünlü isimleri programında ağırlayan Ilıcalı, “Güzel bir yılbaşı çekimi oldu. Çok emek verdik inşallah güzel şeyler çıkar. Büyük isimleri bir araya getirmek hiç kolay olmadı.” dedi.

Bu kadar ünlü ismin bir arada olmasıyla birlikte rating rekoru kırması beklenen Ilıcalı, “Nasipse olur. Daha çok yurt dışına konsantre oldum. Amacım dünyada televizyonculuğumuzu ispat etmek. Bu hafta Meksika’da rating rekoru kırdık. Hatta üç tane önemli ülkeden daha teklif aldık. Dünyada mümkün olduğu kadar başarılı işler yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz şu anda Amerika’ya girmek. Elimizden geleni yapıp çok çalışıyoruz.” dedi.

Şeyma Subaşı’nın kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Ilıcalı, “Sağ olsun Şeyma her zaman yanımda. Kolay değil altı gün orada, altı gün buradayız. Onun da artık başı dönüyordur.” dedi.

Ilıcalı, röportaj sonunda ise sevenlerine bakın nasıl bir müjde verdi!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERacun ılıcalı  şeyma subaşı