UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYATINI SETLERDE GEÇİREN OYUNCULAR NEDEN EVDE DİZİ İZLEMİYOR?..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:45’te UçanKuş TV’de!

HAYATINI SETLERDE GEÇİREN OYUNCULAR NEDEN EVDE DİZİ İZLEMİYOR?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Her rolüyle gönüllerde taht kuran, yüzümüzü güldüren, sanatıyla düşündüren usta sanatçı Şener Şen’in yeni yaşına özel çok özel unutulmaz sahneleri Canlı Masa’da olacak!..

Sinemada güzellik mi önemli oyunculuk mu? Hayatlarını setlerde geçiren oyuncular neden evde dizi izlemiyor? Çoğu oyuncu neden kendi dizisini bile takip etmediğini söylüyor?

İnternetten yabancı dizileri takip eden ünlü isimlerin Türk işi yapımlara fırsat ayırmaması ya da dizi izlemeyi işkence gibi görüyor olmaları, yaptıkları işe yansıyor mu? Dizi doktoru gazeteci yazar Oya Doğan, oyuncuların dizileri takip etmemesini Canlı Masa’da değerlendirecek!..

Hülya Avşar’dan çok konuşulan hareketler!.. Ünlü komedyen Tolga Çevik’in programına konuk olan Hülya Avşar, neden özellikle boynuz taktı?

Hülya Avşar eski magazin günlerini aratmıyor!.. Bir zamanlar yaptığı her hareket olay, konuştuğu her şey haber haline gelen Avşar kızı, eski formuna geri döndü!.Peki kişinin kendi yaşadıklarıyla dalga geçmesi gerçekleri görmezden geldiği anlamına mı geliyor?

Ünlü yönetmenin oğlu adliye koridorlarından çıkamıyor!.. Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin hakkında hangi karar verildi?

Ünlü İsimler Kanserli Çocuklara Umut Oldu!.. Birçok ünlü isim kendi elleriyle hazırladıkları tatlıları satarak KAÇUV’un 2. Aile evi projesi için bağış topladı!..

Maslak’ta düzenlenen yılbaşı etkinliğine katılan Oğuzhan Koç Yağmur Tanrısevsin çifti düğün planlarını açıkladı!..

Bensu Soral evleniyor!.. Güzel oyuncu düğününü nerede yapacak?

Özel haberler, canlı bağlantılar, günün öne çıkan gelişmeleri ve dünden bugüne yansıyan haberlerle hepsi ve daha fazlası 19.45’de Canlı Masa’da

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa