UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLER KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT OLDU!..

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) 2. Aile Evi Projesi’ne destek olmak için önceki gün Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nde özel bir etkinlik yaptı. Etkinlikte Şef Memet Özer eşliğinde Özge Ulusoy, Jessica May, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Gözde Mukavelat, Yasemin Şefik, Ayşe Özyılmazer ve Tuğçe Kurt gibi birçok ünlü isim kendi elleriyle hazırladıkları tatlıları satarak KAÇUV’un 2. Aile evi projesi için bağış topladı.

ÜNLÜ İSİMLER KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT OLDU!..

“Nerede yaşam varsa, orada umut vardır’’ sloganı ile kurulduğu günden itibaren tedavi gören hastalara umut olan Kaçuv, 2012 yılında kurduğu ilk evden sonra ikincisini Aqua Florya AVM’de düzenlediği etkinlikten elde ettiği gelir ile Pendik’te açmaya hazırlanıyor. 2018 yılında açılacak aile evi ile birlikte birçok hastaya umut dağıtılacak.

Etkinliğe katılan Özge Ulusoy, en çok satış yapan isimlerin başında geldi. Tatlı satmak için büyük uğraş veren ve bir dilim pastayı 500 Türk Lirasına satan Özge Ulusoy yaptığı satışlar ve topladığı para için tüm ekip tarafından alkışlandı.

Etkinlikte yer alan 'Yeni Gelin' dizisinin başrol oyuncusu Jessica May ise "Böyle projelere destek olup insanlara güzel mesajlar vermek istiyoruz. İnşallah sonucu güzel olacak" diye konuştu.

May, "Alex gelince buluşmayı planlıyoruz. İstanbul'da buluşacağız ama Adana'ya davet edeceğim. Oraya gelir mi bilmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Tatlı yapmak için kolları sıvayan Fulya Zenginer, satışta aynı başarıyı gösteremeyince şike yaptığını kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi yönetmen Küntay Evren ile görüntülenen Zenginer, "Böyle şeyler sorulunca o kadar utanıyorum ki! Herşey yolunda iyi bir ilişkimiz var" dedi. 'Sağ Salim' ve 'Seni Seven Ölsün' filmlerinde başrolleri paylaşan Fulya Zenginer ve Alper Saldıran'ın etkinlik boyuncu birbirlerini görmezden gelmesi dikkat çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkaçuv