UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2017’YE DİDİ’NİN İKİLİSİ DAMGA VURDU! M.TOPALOĞLU-PASCAL NOUMA!

“Didi” bu sene Mustafa Topaloğlu ve Pascal Nouma ile birlikte belki de bu senenin en keyifli reklam kampanyasına imza attı. Acısıyla tatlısıyla koskoca bir yıl geride kalıyor… 2017 yılına dönüp şöyle bir baktığımızda ise yüzümüzü gülümseten sempatik ikili Mustafa Topaloğlu ve Pascal Nouma yılın ikilisi oldu diyebiliriz.

2017’YE DİDİ’NİN İKİLİSİ DAMGA VURDU! M.TOPALOĞLU-PASCAL NOUMA!

Şarkıcı Mustafa Topaloğlu ile eski futbolcu Pascal Nouma’yı bir araya getiren soğuk çay markası DİDİ, yaza damga vuran reklamları için ikiliyle çalıştı ve Mustafa Topaloğlu ile Pascal Nouma’nın diyalogları yıla damgasını vurdu!

Aralarındaki komik esprilerle sofralarımızın bir parçası olan samimi ikili, yaz boyunca yüzümüzü güldüren yılın ikilisi oldu.

İkilinin yakalamış olduğu güzel görevdeşlik reklam yayınlanır yayınlanmaz izleyiciyi hemen etkisi altına aldı…

İkili, DİDİ reklamını sanki reklam izler gibi değil sit com izler gibi kanal değiştirtmeden izletti.

Genel olarak iki karakterin birbirine yaptıkları esprilerden oluşan hikâyede izleyici her defasında bu kez acaba esprinin sonunu nereye varacak diye düşünmeye başladı.

Her defasında espri yeteneğini konuşturan Pascal ve Mustafa Topaloğlu, zaman zaman ufak tefek atışmalarla da izleyicinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Hal böyle olunca Mustafa Topaloğlu ve Pascal Nouma yaza damga vuran bu DİDİ reklam filminin kahramanları olarak “Yılın İkilisi” seçildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdidi