UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

10 YAŞINDAKİ KIZI SIKIŞTIRDI, KÜÇÜK KIZ ÇIĞLIKLARLA FERYAD ETTİ!

Özel haberler, canlı bağlantılar, günün öne çıkan gelişmeleri ve dünden bugüne yansıyan haberlerle Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 21.15’de UçanKuş TV’de!..

10 YAŞINDAKİ KIZI SIKIŞTIRDI, KÜÇÜK KIZ ÇIĞLIKLARLA FERYAD ETTİ!

İşte programın konu başlıkları :

Oğulcan Engin’le görüntülenen Bestemsu Özdemir, çıkan haberlere neden rol arkadaşı Furkan Andıç üzerinden yanıt verdi? Güzel oyuncu Can Yaman’dan ayrıldı, üst üste iki isimle anıldı!.. Kafa karıştıran buluşmada ikili neden ayrı ayrı çıktı?

2017 ona yaradı!.. Hem iyi bir projede kendini gösterdi hem de yapımcı sevgilisiyle evlilik yolunda adım attı!.. Bensu Soral evleneceği tarihi ilk kez açıkladı!..

Merve Boluğur’a bir haller oldu!.. Daha İki hafta önce düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “Pek dışarı çıkmıyorum doğum günlerine denk geliyorsunuz” diyen oyuncu, gece gezmelerinden ‘yakıt almaya fırsat bulamadı, yolda kaldı!..

Boşandığı eşi Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’le aşk yaşadığı haberlerine tepki vermeyen Merve Boluğur,  neden araç sürmekte zorlandı? Bir anda dalgınlaşan oyuncuyu aşk haberleri mi üzdü!..

Diziye başladı sevgilisinden ayrıldı; bir başka diziden ünlü bir oyuncuya gönlünü kaptırdı!.. ‘Çukur’ dizisinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ile ‘Meryem’in oyuncusu Furkan Andıç aşklarını nasıl ilan etti?

Hababam Sınıfı’nın “Hayta İsmail’i” Ahmet Arıman çok konuşulan evliliğinin üzerine çok konuşulan açıklamalar yapmaya devam ediyor!.. Evlilik mahremiyetini çekinmeden ortaya seren oyuncu “Hababam’da” oluşturduğu imajına nasıl zarar verdi?

 

2017’de Aşkı Denedi, 2018’de Sürprizi Bekleyin Dedi!.. İş Adamı Nazım Torbaoğu İle Ayrılan Ece Erken’in 2018 Sürprizi ne?

22 yaşında ki bir tacizci, 10 yaşındaki küçük bir kıza tecavüz etmeye kalkıştı, küçük kız çığlıklarla feryad etti!.. Sinirleri geren, sabırları taşıran olay nasıl yaşandı?

Arda Turan ile Aslıhan Doğan üçüncü kez barıştı. Ünlü futbolcu, Aslıhan Doğan’ın kız kardeşinin doğum günü yemeğine katıldı. Çiftin barışma sonrası ilk fotoğrafı da ortaya çıktı!..

Özel haberler, canlı bağlantılar, günün öne çıkan gelişmeleri ve dünden bugüne yansıyan haberlerle hepsi ve daha fazlası 21.15’de Canlı Masa’da

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCanlı masa