UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ACI TATLI EKŞİ” FİLM GALASI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ!..

Yapımcılığı BKM ve dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Kore’li CJ Entertainment tarafından gerçekleştirilen, yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği, başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı "Acı Tatlı Ekşi" adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi.

“ACI TATLI EKŞİ” FİLM GALASI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ!..

Kanyon AVM'de gerçekleşen "Acı Tatlı Ekşi" adlı filmin galasında basın mensuplarına açıklamada bulunan filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, yapımın yılın ilk ve tek aşk filmi olduğunu söyledi.

Mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren Haznedaroğlu, “Çok inandığım ve sevdiğim oyuncularla tanıştım. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz seyirciye gerekli değeri vermek için çok çalıştık. Umarım karşılığını bulacak ve seyirciler de kendilerinden çok şey bulacaklar bu filmde.” dedi.

Buğra Gülsoy: “Acı Tatlı Ekşi geçen yaz çektiğimiz bir filmdi. Çok içimize sinen bir film yaptık. İnsanların izlerken tüm duyguları içinde bulacağı, bizim de yaşadığımız duyguları içeren, gerçek insanların anlatıldığı bir film olduğunu düşünüyorum. Umarım yolu açık olur. Bizim şansımız çekimleri benim de Özge’nin de dizisinin olmadığı bir döneme denk geldi. O yüzden de yönetmen oyuncu çalışma fırsatı bulduk. Bunun nasıl önemli bir şey olduğunu da anladık.” diye konuştu.

Özge Özpirinçci ise, “Benim ruhumdan bedenimden aklımdan fikrimden bir parçanın olduğu karakter ve bir film oldu. Benim için çok güzel bir süreç oldu izlemek için sabırsızlanıyorum. Duygu karakterini canlandırdığım için ona karşı hislerim gerçek ve hala canlı. Onu çok seviyorum ve beni için özel bir karakter.” dedi.

Çekimleri İstanbul, İzmir, Urla ve Alaçatı’da 6 haftada gerçekleşen filmin senaryosu da Buğra Gülsoy’a ait.

Sıcacık, kalplere dokunacak bir aşk hikayesini konu alan yılın aşk filmi “Acı Tatlı Ekşi” izleyecilerine “Peki siz aşkınız için ne yapardınız?” sorusunu sordurmaya geliyor…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERACI TATLI EKŞİ