UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'MARTILARIN EFENDİSİ' FİLMİ GALASINA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILDI?

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:17’de UçanKuş TV’de!

'MARTILARIN EFENDİSİ' FİLMİ GALASINA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILDI?

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Mehmet Günsür ve Bilge Önal’ın baş rollerini paylaştığı Martıların Efendisi filminin galasına hangi ünlü isimler katıldı? Kimler hangi açıklamaları yaptı? Filmin oyuncuları nasıl bir süreç geçirdi, nasıl bir hikaye anlattı? Hepsi ilk kez Canlı Masa’da!

Sevgilisi Bilge Önal’dan Martıların Efendisi filminde ki sevişme sahneleri yüzünden ayrıldığı iddia edilen Aras Bulut İynemli, aynı zamanda arkadaş olduğu Mehmet Günsür’ün galasına gelecek mi? Bilge Önal aşk sahneleri için hangi açıklamayı yapacak?

2017 biterken, boşanmalar art arda gelmeye devam ediyor... 13 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Haluk Levent’in evliliğin bitme nedeni ne?

Bir boşanma haberi daha geldi!.. Ancak bu ani bir boşanma değil.. Tarafların 1,5 yıldır mücadele ettiği çekişmeli boşanma davası!.. Beşiktaş’ın eski kaptanı İbrahim Toraman ve Eylem Toraman sonunda boşandı!.. Taraflar nasıl anlaşmaya vardı?

Murat Dalkılıç ne var diyebildi ne de yok dedi!.. Hande Erçel’le adı aşk dedikodularına karışan ünlü popçu neden aşk sorularına cevap vermedi!..

Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Acı Tatlı Eşi filminin galasında filmin yıldızları şıklıklarıyla geceye damga vurdu!.. Geceye katılanlar hangi açıklamalarıyla gündeme geldi?

Hakan Altun yoğun tempoya daha fazla dayanamadı konserlerini iptal etti!.. Ünlü şarkıcının son durumu ne?

Özel haberler, canlı bağlantılar, günün öne çıkan gelişmeleri ve dünden bugüne yansıyan haberlerle hepsi ve daha fazlası 20.17’de Canlı Masa’da!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa