UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL VE KIVILCIM URAL CANLI YAYINDA KAVGA ETTİ!..

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı programa Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural çıktı. Seçkin Piriler hakkında iddialarda bulunan ve evlatlarını evden kovduğunu öne süren Ural çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SEREN SERENGİL VE KIVILCIM URAL CANLI YAYINDA KAVGA ETTİ!..

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin uğruna Seçkin Piriler’le 6 senelik evliliğini bitirdiği sevgilisi Kıvılcım Ural, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, Piriler’e göndermelerde bulunmuştu.

Yaptığı bu hareketle eleştirilere maruz kalan Ural, kendisini savunmak için Duymayan Kalmasın programına konuk oldu.

Tangöze'nin Seçkin Piriler'in çocukları evden kovduğunu duyduğunu söyleyen Kıvılcım Ural ile Seren Serengil canlı yayında da gerginlik yaşadı.

"Kaan Tangöze ile 6 yıl değil 2.5 yıldır birlikteyiz" diyen Ural, Seren Serengil'in kendisinin yanlış yaptığını vurgulaması üzerine "Siz beni yargılıyorsunuz" şeklinde yanıt verdi.

Ural: “Beni hep yanlış anladılar, sosyal medyada paylaştığım her fotoğrafın nispet olduğunu söylediler. Böyle bir şey yok.” dedi.

Serengil, Seçkin Piriler'e hakaret içerikli mesajları neden attığını sorunca Ural ise şöyle yanıt verdi.

Ural, "Yaptığımın arkasındayım ama ben Seçkin Piriler'in üzülmemesi adına buraya geldim. Benim Seçkin’le hiçbir problemim yok. Kendisi benimle hiçbir zaman görüşmek istemedi." dedi. 

Kıvılcım Ural’ın: “Kaan bana sen bir sanatçısın magazin figürü değilsin dedi ve buraya gelmemi istemedi.” demesi üzerine Seren Serengil, “Sen ne sanatçısısın ben anlamadım? Bunca sanatçı varken senin neren sanatçı?” diyerek Ural’a sert bir çıkışta bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13