UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİM SALKIM ATEŞ PÜSKÜRDÜ: “EVLİ ADAMLARIN YAKASINDAN DÜŞ!..”

Yeşim Salkım, Kaan Tangöze’nin uğruna Seçkin Piriler’le 6 senelik evliliğini bitirdiği sevgilisi Kıvılcım Ural’a canlı yayında adeta ateş püskürdü. Salkım, “Sen ilk önce evli adamların yakasından düş.” diyerek Ural’a ağır sözler söyledi.

YEŞİM SALKIM ATEŞ PÜSKÜRDÜ: “EVLİ ADAMLARIN YAKASINDAN DÜŞ!..”

Önceki gün haber sitelerinde çıkan Seçkin Piriler’in çocuklarına şiddet uygulayıp evden kovduğu haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Seçkin Piriler’le 6 senelik evliliğini Kıvılcım Ural’a aşık olup bitirmişti.

Tangöze ve Ural’ın öpüşürken çekilen fotoğrafları evliliğin son noktası olmuştu.

Gündemi sallayan iddiaya göre; Seçkin Piriler, "Artık dayanamıyorum" diyerek 7 yaşındaki oğlu Hakan'ı evden kovdu.

Kaan Tangöze ise Hakan'ı alarak bir otele yerleşti.

Olay üzerine Kıvılcım Ural hiç şaşırtmayarak sosyal medya hesabından bu konuyu ima ederek bir paylaşımda bulundu.

İşte Kıvılcım Ural’ın paylaşımı:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu... Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu 'doğru bir ebeveyn' olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Herkes gider evlat kalır. Hiç bir çocuk hiç bir ilişkinin garantisi değildir. Hiç bir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için..."

Yaptığı bu paylaşımla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Ural’a, aldatılan eş Seçkin Piriler’de mahkemeye başvurarak karşılık verdi.

Yeşim Salkım’da, Ural’ın bu paylaşımına sessiz kalamayarak canlı yayında adeta ateş püskürdü.

Salkım: “Kaan, Seçkin’le evliyken öpüşürken fotoğraflarınız çıktı. Seni nasıl bir anne baba yetiştirdi? Sen Seçkin’e laf söyleyeceğine evli adamların yakasından düş. Çevrelerinde dolaşma.” dedi.

Salkım, Ural’ın sosyal medyadan hangi hakla bu tarz bir paylaşım yaptığını anlamadığını ifade ederek, “Seçkin o çocukların annesi, sen kimsin? Sen Seçkin’in yuvasını yıktın. İki çocuğu annesiz babasız yuvasız bıraktın. Utanmadan bir de sosyal medyadan paylaşım yapıyorsun sen ve senin gibiler bu toplumun yüz karasıdır. Ve seni destekleyenlerde en az senin kadar zavallıdır. Kıvılcım sen ne iş yapıyorsun? Ben merak ediyorum. Senin annen baban kim? Sen benim gözümde zavallısın. 60 yılda geçse sen bu yaptıklarını unutamazsın.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13