UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOCUK KRİZİ BÜYÜYOR! SEÇKİN PİRİLER, KIVILCIM URAL'I AFFETMEDİ!

Kaan Tangöze ile 2016 yılında boşanan Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı evden kovduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddialar üzerine Seçkin Piriler’in avukatı Ayşegül Mermer, müvekkili hakkındaki açıklamaların ‘gerçeği yansıtmadığını’ hukuki süreç başlattıklarını söyledi.

ÇOCUK KRİZİ BÜYÜYOR! SEÇKİN PİRİLER, KIVILCIM URAL'I AFFETMEDİ!

Kaan Tangöze ile aşk yaşan Kıvılcım Ural’ın kendisine ağır hakaretler içeren mesajlar attığını söyleyen Seçkin Piriler’in avukatı, “Hakan babaannesinde kalıyor hafta sonu. Sonra Kaan Pazar akşamı eve getiriyor. Seçkin Hanım’ın da ailesi akrabaları var o sırada evde hatta. Kaan Bey bırakıp gidince Hakan’da huysuzlanıp tekrar babasını istiyor tekrar ve müvekkilim Kaan’ı geri çağırıyor. Sonra baba kaldığı otele götürüyor. Çünkü baba otelde kalıyor şuan da. Uykusu geldiği için Hakan’ın doğal olarak baş başa uyuyorlar. Olanlar bundan ibaret.  Önemli kısım şu Kıvılcım Ural müvekkilime mesaj atıyor. Hakaret-tehdit içeren hakikaten ağıza alınmaya kelimeler sarf ediyor. Biz bununla ilgili de bugün yasal yollara başvuruyoruz. Atılan mesajlar başlı başına suç, tartışmaya bile açık değil. Bu iddiaların hepsi Kıvılcım hanım tarafından ortaya atılmış asılsız iddialardır.” dedi.

Piriler’in avukatı, olaya konu olan 7 yaşındaki Hakan Tangöze’nin boşanma dönemi yaşadığı süreç yüzünden rahatsızlığı olduğunu belirterek; “Anne baba ayrılmış, anneyi suçluyor bir taraftan. Daha çok anneyi suçluyor. Anne de çocuğun psikolojisini bozmamak için çok fazla babayı karşı doldurmak ve onu üzmek istemiyor. Doğal olarak yapması gereken de bu. Çocuğun bir öfkesi var.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13