UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAK DİZER'DEN O İDDİAYA CEVAP!.. “ABARTI, ÇİRKİN…”

Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yüksek ücret istediği için yapımcılarla anlaşamadığı yönündeki haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

BAŞAK DİZER'DEN O İDDİAYA CEVAP!.. “ABARTI, ÇİRKİN…”

Dizi ve filmlerdeki başrol karakterlerine stil danışmanlığı yapan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in fiyatına zam yaptığı ve bu yüzden yapımcılarla anlaşamadığı iddia edilmişti.

Başak Dizer, hakkında çıkan bu iddialara Twitter ve Instagram hesabından yaptığı açıklamalarla cevap verdi.

İşte Başak Dizer'in o açıklaması:

"Abartı, çirkin sadece haber yapalım uyduralım, sansasyon olsun, okunalım, tıklanalım, yorum alalım mantığıyla yapılmış magazin.

Haber bile demiyorum. Araştırmacı, güvenilir, saygılı gazeteci arkadaşlarıma, bize sorup öğrenmeye çalışan magazin köşe yazarlarına ayıp olur... Aynı gazete, geçen hafta da ‘Bir otele eşimle yemeğe gitmişiz, pişti olmuşuz, hemen yerimizi değiştirmişiz falan. O otele de en son 2-3 SENE önce gittik biz.. O da tamamen uydurma. Bir açıp sorun mekana mesela doğru mu, geldiler mi diye?

Magazin gazeteciliğine saygımız ve güvenimiz, sempatimiz kalsın. Çoğu magazin muhabiri, artık arkadaşımız oldu. Doğru kaynaklardan teyit alan araştıran gazeteciler, müdürler kalsın. Temennim bu, nacizane. Sevgiyle..."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKIVANÇ TATLITUĞ  BAŞAK DİZER