UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLKER KALELİ POYRAZ KARAYEL'DEKİ ARKADAŞLARINI SİLDİ Mİ?..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı 20:30’da UçanKuş TV’de!

İLKER KALELİ POYRAZ KARAYEL'DEKİ ARKADAŞLARINI SİLDİ Mİ?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Poyraz Karayel’in efsanesi İlker Kaleli kime tepki gösteriyor? Ünlü oyuncu rol arkadaşlarını takipten çıkardı mı?

Poyraz Karayel’in Zülfikar’ı Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin baş rol oyuncusu Celiil Nalçakan, İlker Kaleli’nin filmde neden yer almadığını ve tepkileri ilk kez Canlı Masa’da açıklayacak!..

Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filminin galasında neler yaşandı? Kırmızı Halı’da kimler boy gösterdi?

Yılın Aşk Filmi Acı Tatlı Ekşi’den gala görüntüleri, davetlilerin yaptığı açıklamalar, gündeme gelen isimlerin yaprığı itiraflarla herkesten önce ilk kez Canlı Masa’da olacak!..

Moon Life Dergisi 2017 yılının son günlerinde yılın öne çıkan isimlerini ödüllendirdi, Ödülü almaya gelen isimler yeni yıl projelerini ilk kez bu gecede açıkladı!..

Usta Tiyatrocu Yasemin Yalçın da sanatçı Perran Kutman gibi ekranlara küstü mü? Usta Tiyatrocu neden televizyon da projeler yapmıyor?

Ünlü popçu Serdar Ortaç kendisini çeken muhabir ve kameramanlara milli piyango bileti almak istedi, fiyatlar duyunca nasıl şaşkına döndü?

Pazarlık yapan ünlü popçu neden bilet satışı yapan satıcıya sinirlendi?

Gece gezmeleri olay, programları gündem olan Hülya Avşar yine ağzını tutamadı!.. Avşar kızı bu kez nasıl şaşırttı?

Trafikte faciaa!.. Motosikleti yüzüstü kullandı, etrafına tehlike saçtı!.. Hem kendi canlarını hem de trafikte seyreden diğer sürücüleri tehdit eden gençler yolun sonunu nasıl getirdi?

Özel haberler ve röportajlar, günün öne çıkan başlıkları, uzman görüşleri, canlı bağlantılar ve dünden bugüne yansıyan haberlerle hepsi ve daha fazlası Canlı Masa’da!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa