UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÖÇER ATEŞ PÜSKÜRDÜ!.. "YALANCI, AHLAKSIZ, ŞARLATANSIN!"

Moonlife Dergisi Ödül Töreninde ödülünü Atatürk ve Şehitlere adayan Yılmaz Morgül, yaptığı konuşmayı herkes ayakta alkışlarken Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia etmişti. Ferhat Göçer o iddiaya sosyal medyadan cevap verdi.

FERHAT GÖÇER ATEŞ PÜSKÜRDÜ!.. "YALANCI, AHLAKSIZ, ŞARLATANSIN!"

Moonlife Dergisi Ödül Töreni’nde En iyi Türk sanat müziği sanatçısı ödülünü alırken yaptığı konuşmada ödülünü Atatürk ve Şehit ailelerine ithaf eden Yılmaz Morgül, konuşma yaptığı sırada herkesin ayağa kalktığını fakat Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını idddia etmişti.

Ferhat Göçer, İnstagram hesabından bugün yaptığı paylaşımla Yılmaz Morgül’e adeta ateş püşkürdü.

İşte Ferhat Göçer’in o sözleri..

“Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp’in ricası üzerine katıldığım Moonlife gecesinde sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimiziçirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere.. içimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekayasahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferhat göçer