UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER, "ÇOCUĞUNU EVDEN KOVDU" İDDİALARINA SERT ÇIKTI!..

Seçkin Piriler'in 7 yaşındaki oğlunu sokağa attığı Kaan Tangöze'nin de oğlunu alıp otele yerleştiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddia da Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın ayrıldığı yönünde oldu. Taraflarfan açıklamalar ise ardı ardına geldi.

SEÇKİN PİRİLER, "ÇOCUĞUNU EVDEN KOVDU" İDDİALARINA SERT ÇIKTI!..

İddiaya göre; Kaan Tangöze ile 2016 yılında resmi olarak yollarını ayıran Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı geçen günlerde evden gönderdiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Seçkin Piriler 'artık dayanamıyorum' diyerek 7 yaşındaki oğlunu evden kovdu. Kaan Tangöze ise Hakan'ı alarak Gayrettepe'de bir otele yerleşti.

Kaan Tangöze'nin uğruna evliliğini bitirdiği Kıvılcım Ural'ın Instagram sayfasında paylaştığı mesaj ise kafaları karıştırdı.

İŞTE KIVILCIM URAL'IN O PAYLAŞIMI:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu... Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu 'doğru bir ebeveyn' olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Herkes gider evlat kalır. Hiç bir çocuk hiç bir ilişkinin garantisi değildir. Hiç bir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için..."

Çıkan haberlerin ardından Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin ayrılığı iddia edildi. Kıvılcım Ural, yaptığı açıklamada;

"Ayrılmadık, bizim ilişkimiz böyle şeylerden yıkılmaz. Sevgilim 2 gündür Dedeman otelde kalıyor. Bizim birlikteliğimiz böyle şeylerden yıkılmaz. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum, neler yaşadıklarını biliyorum. 2 yıldır onlar zarara görmesin diye neler yaşadığımı da ben biliyorum. Herkes taktığı maskeyi çıkarsın... Kaan ile birlikteliğimiz devam ediyor" dedi.

Seçkin Piriler hakkındaki iddialara böyle yanıt verdi: 'Daha açıklamalarım gelecek. Bana bu iftirayı atan cezasını en ağır şekilde çekecek.'

İŞTE O AÇIKLAMA:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13