UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞALLI'YA SEFA, ALDATILAN EŞ GONCA AKKUŞ'A CEFA!..

Ebru Şallı’yla yasak aşk yaşayan Uğur Akkuş’un eşi Gonca Hanım, önceki gün sosyal medyadan ‘Çocuklarıma hasretim’ diye isyan etti. Bu sırada Ebru Şallı, sevgilisiyle Fransa’da aşk tatilindeydi.

EBRU ŞALLI'YA SEFA, ALDATILAN EŞ GONCA AKKUŞ'A CEFA!..

Kendisini Ebru Şallı ile aldattığı ortaya çıkan Uğur Akkuş’un iki çocuğunu kaçırdığını iddia eden Gonca Akkuş, kızıyla oğluna kavuşmak için gün sayıyor.

Eşinin kendisine akli dengesinin yerinde olmadığı iftirasını atarak çocuklarını kaçırdığını öne süren Akkuş’un bununla ilgili yeni hamle hazırlığında olduğu öğrenildi.

Önceki gün Instagram hesabından çocuklarının fotoğraflarını paylaşıp "5 aydır yaşıyor muyum Allah biliyor... Sabrediyorum. Sona geldik ama zor dayanıyorum" notunu düştü.

Instagram'da takipçileriyle dertleşen Gonca Akkuş, "Herkes attığı iftiranın karşılığını alır. Yalan beyanla emen bir çocuğu anneden ayıranın sağlığı incelenecek şimdi" dedi.

Akli dengesinin yerinde olduğuna dair sağlık raporu aldığını belirten Akkuş, "Yalan beyanları ve iftiraları başlarına dert olacak" diyerek de eşine ve yasak aşkı Şallı'ya gözdağı verdi.

Akkuş, "Çocuklarımı bu hafta polis zoruyla alacağız. Kaçırmaya devam ederse de son çare Bakanlık ve Cumhurbaşkanımız" diyerek de hafta içinde çocuklarına kavuşacağını iddia etti.

Gonca Akkuş, üzüntüsünü sosyal medyada paylaşırken Uğur Akkuş'la yasak aşkı Ebru Şallı’nın da Paris'te tatil yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU ŞALLI  GONCA AKKUŞ