UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MESUT YILMAZ VE BERNA YILMAZ ACI HABERİ ALDI...

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Kesin ölüm nedeni ve saati otopside belli olacak. Yavuz Yılmaz’ın yanında, babasına ait ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca vardı. Polis, bitişik atışla (hedefe dayayarak) öldüğü belirlenen Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

MESUT YILMAZ VE BERNA YILMAZ ACI HABERİ ALDI...

ABD'den dönen Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, dün gece oğulları Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli’deki özel hastaneye geldi.

Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yaklaşık 50 dakika sonra ilk olarak Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak araca binerek hastaneden ayrıldı. Berna Yılmaz ise hastanede kaldı. Ziyarete gelenler arasında ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski milletvekillerinden Cavit Kavak, Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de yer aldı. Hastaneden ayrılan Mesut Yılmaz Beykoz Konakları’ndaki eve gitti.

Beykoz Konakları’na gelerek Mesut Yılmaz’a taziye ziyaretinde bulunan Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Terim, "Ben hastanedeydim beraber geldik eve kadar, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın. 10-12 saat uçak yolculuğundan sonra hiç de kolay bir şey değil. Hepimizin çok üzüldüğü bir olay, Mesut Bey ve Berna Hanım da çok kötüler tabi ki. Ama yine de Mesut Bey ayakta durmaya çalışıyor, hiç kolay birşey değil. Allah yardım etsin" dedi.

"Gerekçesini biliyor musunuz" sorusuna ise Terim, "Bilmiyorum sormadım, gerekçesi ne olursa olsun hiç kolay birşey değil. Gencecik bir çocuk. Allah geride kalanlara yardım etsin. Mesut Yılmaz benim çok eski dostum, büyüğüm. Hem Başbakanlık döneminde hem de diğer dönemlerde çok önemli bir dostluğumuz var. Ağabey, kardeş ilişkimiz var. Yanında olmak en büyük görevimiz" diye konuştu.

CENAZE TÖRENİ PAZARTESİ

Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kanlıca Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmesut yılmaz