UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUGAY KERİMOĞLU VE EŞİNİN EVLİLİK GÖRÜNTÜLERİ CANLI MASA'DA!

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:00’de UçanKuş TV’de!..

TUGAY KERİMOĞLU VE EŞİNİN EVLİLİK GÖRÜNTÜLERİ CANLI MASA'DA!

İşte Canlı Masa programının içeriği;

25 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Tugay Kerimoğlu Etkin Kerimoğlu çiftinin hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel nostaljik görüntüleri Canlı Masa’da!..

Spor dünyasının başarılı ismi Tugay Kerimoğlu, Etkin Kerimoğlu’na nasıl evlilik teklifinde bulundu? Etkin Kerimoğlu, futbolcu eşinin en çok hangi yönünü beğeniyor, hangi özelliklerine kızıyordu?

Boşanma kararı alan ünlü futbolcu Tugay kerimoğlu ve eşinin hatıra niteliğinde arşiv görüntüleri, yüzük taktıkları mutlu anları, ilk tatilleri ve beraber eğlendikleri özel görüntüler ve röportajlar sadece Canlı Masa’da!..

Edwina Sponza ve İbrahim kutluay’ın birlikte oldukları olay fotoğraf ortaya çıktı, Zamanlama oldukça şaşırttı!.. Olay fotoğrafın kaynağı belli oldu!..

Boşanmak üzere olduğu eşi İbrahim Kutluay’ın Edwina Sponza ile kendisini aldattığını iddia eden Demet Şener’e olay fotoğrafı Edwina Sponza’nın gönderdiği ortaya çıktı!..

Olay fotoğrafın basına sızmasının nedeni ne? Tam da boşanmak üzere olan Demet Şener’in hakkında yapımcı Erhan Öz’le aşk yaşadığı iddiaları ortaya çıkmışken, kısa bir süre sonra olay fotoğrafın ortaya çıkması nasıl yorumlandı?

İlker Kaleli’nin katıldığı doğum günü partisinde neden olay çıktı? Çıkan olaylara ünlü oyuncu hangi açıklamayı yaptı?

Uçankuş Özel!.. Hacı Sabancı’nın kız arkadaşı Nazlı Kayı’nın sevgilisine bakan kızı ısırdığı ortaya çıktı!.. Bu nasıl bir sinir?..

Mekanda kavga çıkartan  ve Hacı Sabancı’ya baktığı için mekandaki kızı ısıran Nazlı Kayı’ya kim müdahale etti?

Yasemin Allen, yeniden yurt dışına mı çıkıyor?

Ahu Yağtu instagramdan yaptığı ilginç paylaşımı Cansu Dere’ye mi gönderdi?

En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Aslı Enver, ödülü alamayan Serenay Sarıkaya için ne dedi? İstanbul Gecelerinde yaşananlar Canlı Masa’da!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa