UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU AŞKA KAPILARINI KAPATTI MI? AŞK İDDİALARINA NE DEDİ?

Çukur ile kariyerinde zirve yapan ve dizide Aras Bulut İynemli (Yamaç) ile yakınlaştıkları sahneler yüzünden sevgilisi Okan Can Yantır’la ayrıldığı konuşulan Dilan Çiçek Deniz, ayrılığı ve hakkında çıkan aşk haberleriyle alakalı konuştu.

ÜNLÜ OYUNCU AŞKA KAPILARINI KAPATTI MI? AŞK İDDİALARINA NE DEDİ?

Yeni evi için alışverişe çıktığı Birand Tunca ile sevgili olduğu iddialarına hayatımda kimse yok Birand arkadaşım sadece diyen güzel oyuncu Mehmet Dinçerler’le ilişki yaşadığı iddiaları için ise öyle bir şey, tanımıyorum bile dedi.

Okan Can Yantır’la biten ilişkisi sürpriz bir şekilde son bulan Deniz, biten ilişkisi için her güzel şey bitermiş, başladı ve bitti diyerek ilişkiyi bitiren nedenin Çukur dizisindeki öpüşme sahneleri olmadığı söyledi.

“Şu an yalnız çok mutluyum. Hayatımda kimse yok. Uzun bir sürede olsun istemiyorum.”diyen ünlü oyuncu “Dilan aşka kalbini kapattı mı?” dedirtti.

Dizideki öpüşme sahnelerinin RTÜK’te ceza almasın için bu konu da feministlik damarım tutuyor diyen güzel oyuncu, “Kendi içinde yaptığın bir şeyi insanların arasında yapınca bir sorun teşkil etmesini anlayamıyorum.”diyerek RTÜK’ten gelen cezaya tepki gösterdi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDİLAN ÇİÇEK DENİZ