UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

STAR WARS “SON JEDİ” FİLMİ’NİN ÖZEL ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ!

Profilo AVM'nin ev sahipliği yaptığı özel gecede, filmin Türkiye'deki hayran kitlesi Jeditürk üyeleri birçok renkli etkinliğe imza attı.

STAR WARS “SON JEDİ” FİLMİ’NİN ÖZEL ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ!

İlginin yoğun olduğu özel gecede, Star Wars karakterlerinin kostümleriyle katılan Jeditürk Fan Club üyeleri, ilgi çekici kıyafetleri ile geceye renk kattı. Kostüm yarışması öncesi bir araya gelen Jeditürk üyelerine AVM ziyaretçileri de yoğun ilgi gösterdi.

Kostüm yarışmasının gerçekleştiği salonu dolduran izleyiciler, hayranı oldukları karakterleri sahnede görmekten büyük mutluluk duydular. Keyifli bir ortamda yapılan yarışmada sonunda, derece giren yarışmacılara Star Wars özel ödülleri takdim edildi. Jeditürk üyeleri tarafından Profilo Kültür Merkezi’nde düzenlenen kostüm yarışmasının birincisi ‘’Old Republic Jedi’’ karakteri kostümü ile Orçun Öztürk, ikincisi ‘’Obi Wan Kenobi’’ karakteri kostümü ile Alpaslan Kılıç, üçüncüsü ‘’Rey’’ karakteri kostümü ile Arzu Cantekin oldu. Bu sene ilk defa verilen Jüri özel ödülünün sahibi ise ‘’Obi Wan Kenobi’’ karakteri kostümü ile Ali Çelik oldu.

Bu sene ilk kez düzenlenen Star Wars illüstrasyon, resim ve fotoğraf çalışmalarının sergilendiği Jediturk Günlükleri Sergisi sanatseverlerin beğenisi kazandı. 24 Aralık tarihine kadar Cinemapink Profilo sergi alanında ziyaretçilerle buluşacak olan Jediturk Günlükleri Sergisi, Türkiye’nin farklı bölgelerinden 16 sanatçının eserlerinden oluşuyor.

Eğlenceli yarışmanın ve serginin ardından Jeditürk Fan Club üyeleri serinin son filmi Star Wars “Son Jedi”‘yi Cinemapink Profilo sinemalarında seyrettiler.

Organizasyon ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://we.tl/saGUUsa0Yb

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERetkınlık