UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“1YIL YAS TUTACAĞIM” DEMİŞTİ AMA SEREN YENİ YILDAN AŞK DİLEDİ!..

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu.

“1YIL YAS TUTACAĞIM” DEMİŞTİ AMA SEREN YENİ YILDAN AŞK DİLEDİ!..

Önceki günlerde kavgalı olduğu Gülben Ergen’le pişti olan Serengil, “Gülben’i gördü mü, görmedi mi?” sorularını tiye aldı. “Zamanla gözlerim görmüyor, görmedim. Ayrıca geçen ben değilim. Onu yanımdan geçene soracaksınız.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Özay Bakır’dan ayrılan Serengil, yas tutmayacağını ama ilişkilerin ardından hemen başka birini bulmanın tarzı olmadığını söyledi.

İyi hissedeceğim çok şey var hayatımda o yüzden iyi hissediyorum. Kötü hissetmiyorum diyen Serengil, “Karşı taraftan bir hediye gelir mi?” sorusuna karşı “Ben de bittiği zaman bitiyor, ne bir beklenti içinde bulunuyorum, ne öyle bir şey karşı taraftan bekliyorum.”dedi.

Aşk acısı çekmediğini de söyleyen Serengil, her ne kadar bende bittiği zaman biter, arkama bakmam dese de ardından “Bu güne kadar bakmadım. Bundan sonra bilemem” demesiyle “Tekrar barışırlar mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Yeni yılda aşk isteyen Serengil, “Yenisi, eskisi, eskiden, yeniden bilmiyorum ama hayatımda aşk olsun istiyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL  GÜLBEN ERGEN