UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ FENERBAHÇELİ FUTBOLCU "ÖLMEMİ İSTİYORLAR!"

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, tribünlerden aleyhine yapılan tezahüratlara tepki göstererek sitemde bulundu.

ESKİ FENERBAHÇELİ FUTBOLCU "ÖLMEMİ İSTİYORLAR!"

Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Özat, ikinci defa göreve geldiğini hatırlatarak, “İnsan takım galip gelirken, güzel neticeler alırken ve mücadele ederken taraftarını yanında görmek istiyor. Bunu hepsi için söylemem mümkün değil. Ama taraftar olduğunu iddia eden insanlar, bu mutlulukları paylaşmak, gollerde kucaklaşmak yerine, her golden sonra bir iftira hakaret, farklı bir protesto gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Taraftarın tribüne eğlenmek için geldiğini belirten Özat, “Kimi zaman hüzün kimi zaman mutluluk yaşayabilirler. Takım taraftarın çocuğu gibidir. İnsan çocuğuna kızamaz. Takım 1-0 öne geçiyor farklı bir iftira, takım 1-0 öne geçiyor, ölmem isteniyor. “ diye konuştu.

"Ölmem isteniyor. Tribünden böyle bir tezahürat var" diyen Ümit Özat, "Ne yapmış Ümit? Yaşanmış bir olay hatırlatılarak, ölmem isteniyor. Bunun taraftarlıkla alakası var mı?” diyerek taraftarlara sitemini dile getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜMİT ÖZAT