UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN YILMAZ'A SALDIRANLARIN SAVUNMASI, ŞOKE ETTİ!..

İstanbul Beşiktaş'ta bir otelde oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a 'Beni tanıdın mı?' dedikten sonra yanındakilerle birlikte saldıran ve gözaltına alınıp ardından serbest bırakılan şehir magandası Denizhan Vural, Kırıkkale'de olayla ilgili konuştu.

HAKAN YILMAZ'A SALDIRANLARIN SAVUNMASI, ŞOKE ETTİ!..

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif YılmazBeşiktaş Etiler'deki bir otelde geçen hafta tekme-tokat döven Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı.

Denizhan Vural, '5 yıldır sürekli iş için gittiğimiz otelde bu olay yaşandı. Olayın içeriği ile alakalı çok büyük yalanlar ve iftiralar söz konusudur. Şahsım ve arkadaşlarımın ticari itibarlarımız hiçe sayılarak büyük bir töhmet altında bırakıldık. Olayın gerçekleşme nedeni tamamen anlatılanların dışında ve bizim arkadaşlarımızın sonuna kadar haklı olduğu şekilde gerçekleşmiştir' dedi.

Vural, otelde olay gecesi yaşananlarla ilgili şu iddialarda bulundu:

'Olay gecesi biz otele gittiğimizde adının sonradan oyuncu Hakan Yılmaz olduğunu öğrendiğim şahıs; vatanına, milletine, bayrağına, devletine inancı olan bir kişinin kabul edemeyeceği küfür ve hakarette bulunarak yanımızdan geçti.

Olayın öncesinde ne olduğunu bilmiyoruz. Tahminim bir olay gerçekleşti. Bu gerginlik anında bizim yanımızdan geçerken de sinirliydi. O ara göz göze geldik. O esnada 'Siz de onlardansınız. Belli. Ne bakıyorsunuz? Önünüze bakın' diye bize de laf attı.

Kamera kayıtlarında her şey net bir şekilde gözükmektedir. Arkasına dönüp bize baktığı esnada hakaret ve küfür içerikli konuşmalarına devam ettiği kameralarda ortadadır.

Aynı zamanda bizim yanımızdan geçerken yalnızdı. Eşini falan görmedik. Bunun üzerine çok gerildim. Tepkimi göstermek adına yanına doğru ilerledim. Eşini görmedim, eşinin olduğunu bırak, yanında bir bayan olduğunu görseydim. Kesinlikle kendim gitmez, otelin güvenlik görevlilerine müdahale gerektiğini belirterek şikayette bulunurdum.'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan yılmaz