UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE ATAİZİ, ESKİ DOSTU CEM DAVRAN’I BOMBALADI!..

Hande Ataizi, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde söylediği sözlerden dolayı eski partneri Cem Davran için çok sert sözler söyledi.

HANDE ATAİZİ, ESKİ DOSTU CEM DAVRAN’I BOMBALADI!..

“Altın Kelebek Ödül Töreni”nde sunuculuk yapan Cem Davran partneri Ayça Ayşin Turan'ın 'Ruhsar' dizisinin jenerik şarkısını söylemesinin ardından "Bu şarkı bana bir tuvalet penceresini hatırlattı" diyerek Hande Ataizi'ne göndermede bulunmuştu.

Ataizi bu sözlere Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile cevap vermiş ve "Ruhsar'ın ruhuna ters" yorumunda bulunmuştu.

Bu tartışmanın ardından Hande Ataizi önceki gün görüntülendi.

Kendisine Cem Davran'ın sorulması üzerine güzel yıldız magazin muhabirlerine şu açıklamaları yaptı: "Cem'i ben çok severim. Çok uzun süre çalıştık. Bence yaptığı gereksiz bir espriydi. Çok samimi olduğun ve değer verdiğin bir insandan böyle bir şey duymak beni kırdı. Instagram'dan yaptığım açıklamaya herhangi bir cevap vermedi, özür de dilemedi. Takipten çıkarmak önce çok çocukça geldi ama sonra düşündüm ve takipten çıkardım. Kaç yaşına gelmiş insanlarız birbirimizi desteklememiz gerekirdi. Yaptığı espri gereksizdi. Sen oraya sunucu olarak çıkmışsın anca sunarsın"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE ATAİZİ  CEM DEVRAN