UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERVE BOLUĞUR, MURAT DALKILIÇ'LA BİRLİKTE KLİP Mİ ÇEKECEK?..

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı.

MERVE BOLUĞUR, MURAT DALKILIÇ'LA BİRLİKTE KLİP Mİ ÇEKECEK?..

Merve Boluğur önceki akşam, Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün kurdukları marka Dela Events'in lansman gecesine katıldı.

Boluğur’un saçlarını yeniden kestirmesi dikkatleri çekti.

Muhabirlerin, “Saçlarınızı rol için sıfıra vurur musunuz?” sorusuna, “Değişikliği çok seviyorum ama onun için projeye çok inanmam lazım. Biliyorsunuz dizi sektörü öyle bir şey ki iki üç bölümde kalkabiliyor. O yüzden çok inanman lazım.” dedi.

Boluğur, 2018’e sayılı günler kala, 2017’nin kendisi için “Hiçbir şey bizim elimizde değildir hayatta. Her şey olması gerektiği gibidir. Her şey bir tecrübe, 2018’den sağlık diliyorum. İç huzur istiyorum. Huzur olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok. Aşkta istiyorum. Ben aşkı seviyorum.” dedi.

Murat Dalkılıç’la düeti olan Boluğur’a eski eşinden klip çekimi teklifi gelirse kabul edip etmeyeceği sorulunca bakın ünlü oyuncu ne cevap veriyor!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERVE BOLUĞUR  MURAT DALKILIÇ