UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YÖNETMEN BEYZBOL SOPASIYLA ÖLDÜRÜLDÜ!..

Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan O.A.’nın öldürdüğü belirlendi. O.A gözaltına alındı.

ÜNLÜ YÖNETMEN BEYZBOL SOPASIYLA ÖLDÜRÜLDÜ!..

Şile Çavuş Mahallesi numara 26’da yaşayan Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un öldürüldüğü gece saat 02.00 sıralarında polise ihbar edildi. İlçe ve Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri kısa sürede eve gitti. Kapı kilitliydi, zile basıldı ancak açan cevap veren olmadı. Kapıyı kırarak eve gider polis içeride korkunç manzara ile karşılaştı. Yönetmen Uzun’un başı beyzbol sopasıyla ezilmişti ve sırtında bir bıçak saplanmıştı. Cep telefonu ve cüzdanı alınmış, otomobili de bahçede yoktu.

Polis, olayla ilgili çalışmaya başlarken, kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cinayeti O.A’nın gerçekleştirdiğini belirledi. O.A, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı. Cüzdanını ise nereye attığını hatırlamadığını söyledi. Otomobili bıraktığı yeri tarif etti. Polis otomobili de buldu.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan O.A, ifadesinde, “Mustafa Kemal Uzun’un yönetmenliğini yaptığı bir dizide  figüran olarak rol alıyorum. Dün öğle saatlerinde Mecidiyeköy’de bir kafede Mustafa Kemal Uzun ile buluştuk. Burada biraz sohbet ettikten sonra Şile’ye gittik. Burada da bir kafeye oturduk, çay kahve içtik. Sonra bir balık restoranında yemek yedik. Daha sonra Kemal Uzun’un evine geçtik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum” dedi.

Kemal Uzun'un cep telefonu, cüzdanı ve otomobilini alarak Şile Taksi Durağı yakınlarına gittiğini, burada aracı terk ederek taksiyle Altunizade Metrobüs Durağına geldiğini söyledi. O.A’nın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi. Mustafa Kemal Uzun’un cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA KEMAL UZUN