UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"ALİŞAN NE ZAMAN EVLENİYOR?" SORUSUNA ÇAĞLA ŞIKEL NE DEDİ?

Önceki gün bir çocuk mağazasında alışveriş yaparken görüntülen Çağla Şıkel, yeni başlayacak dizisi ve Youtube kanalıyla ilgili sorulara cevap verdi.

"ALİŞAN NE ZAMAN EVLENİYOR?" SORUSUNA ÇAĞLA ŞIKEL NE DEDİ?

Oğulları Kuzey ve Uzay’ın katıldıkları sosyal sorumluluk projeleri için alışveriş yaparken görüntülenen Çağla Şıkel oğullarının bu tarz projelerine desteklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, “Alışverişi ben yapıyorum. Onlar paketlemeyi yapacak. Onlar babayla keyif yapıyor, ben ter döküyorum burada.” Dedi.

Yeni başlayacak dizisi hakkında soruları da cevaplayan Şıkel, “Artık 16’sında yayındayız karnemizi alacağız. İlkokula başlayan çocuk gibi hissediyor insan. Çok heyecanlıyız ekip olarak, inşallah eğlendiğimiz kadar eğlendirebiliriz.”

CESARET EDEMEDİM

Muhabirlerin daha önce Alişan’la başka projelerde yer almasına atıf yaparak yönelttiği “Proje sizin için riskli değil mi?” sorusuna “Kaybetmekten korkmuyorum. Kaybetmek hayatımda hiçbir şey değiştirmeyecek. Türker abiyle yapılan hiçbir iş risk değildir bana göre, gözüm kapalı girerim. Hiçbir şey olmazsa arkadaşlarımla keyifli vakit geçirdim diye bakarım.”  Cevabını veren güzel manken, başka projelere cesaret edemediğini de söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Youtube kanalı için Alişan’la eğlenceli bir video çeken Şikel, “Tahmin ediyordum güzel bir iş olacağını, izlenme oranları da çok yüksek oldu. Kanalıma Alişan’ın renk katacağını düşünüyordum.” Dedi.

Yakın arkadaşı Alişan’ın ne zaman evleneceğine dair sorulara yorum yapmaktan çekinen Çağla Şikel, “Onu yukarısı biliyor. Kim ne söylerse söylesin bil ki sallıyor.” Dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇAĞLA ŞIKEL  ALİŞAN