UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! METRODA 17 YAŞINDAKİ KIZA İĞRENÇ TACİZ!.

Bağcılar, Kirazlı Metrosu’nda 17 yaşındaki N.İ.K. kendisini elle taciz ettiği iddiasıyla E.Ö.’ye (58) tepki göstererek Kirazlı metrosundaki güvenlik görevlilirine teslim etti.

OLAY! METRODA 17 YAŞINDAKİ KIZA İĞRENÇ TACİZ!.

İddiaya göre olay 18 Ekim 2017 günü gerçekleşti. N.İ.K.(17), Esenler, Üçyüzlü Metro istasyonundan Bağcılar Kirazlı Metro istasyonuna gitmek üzere sabah saatlerinde yola çıktı. Bu sırada metroda bulunan 58 yaşındaki E.Ö., N.İ.K.’in yanına sokuldu. İfadesinde o anları saniye saniye anlatan N.İ.K. “Bir anda eliyle dokunmaya başladı. İlk hissettiğimde ‘Acaba çarptı mı?’ diye düşündüm. Ama şahıs hala eliyle sıkmaya devam etti” dedi. Olay anında çırpınarak bağıran mağdure N.İ.K., çığlıklar attığını söyleyerek, “Etraftakiler fazla yardım etmedi. Ben adamı bırakmadım ve Bağcılar Kirazlı Metro durağındaki güvenlik görevlilerine teslim ettim” diye ifade verdi.

‘VAGON KALABALIKTI BENİ O İTTİ’

Olay yerinden emniyete götürülerek ifadesi alınan şüpheli E.Ö. ise sabah saatlerinde metronun çok kalabalık olduğuna dikkat çekerek kendini şu şekilde savundu: “Sabah 08.15 sıralarıydı. Kirazlı Metro istasyonunda inmek istediğim esnada vagon çok kalabalıktı. İnmek için sırada beklerken daha sonra adını öğrendiğim şahsın beni eliyle ittiğini gördüm. Ben de kendisine ‘Ne oluyor?’ diye kızdım. Bunun üzerine bu şahıs ‘Sen bilirsin’ diye bağırmaya başladı. Benim bu şahsa herhangi bir müdahalem olmamıştır. Şahsın başkası tarafından taciz edilip edilmediğini bilmiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Şüpheli E.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

8 YILDAN 15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında E.Ö. hakkında ‘Çocuğun cinsel İstismarı’ suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhaber