UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. DENİZ SEKİ- FARUK SALMAN AYRILIĞININ PERDE ARKASI!..

Deniz Seki, 20. sanat yılına özel, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. “20 yıl ne çabuk geçmiş, ben ne çok şarkı biriktirmişim” diyerek heyecanını anlatan Seki, Faruk Salman’la ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FLAŞ!.. DENİZ SEKİ- FARUK SALMAN AYRILIĞININ PERDE ARKASI!..

Ünlü sanatçı Deniz Seki, önceki akşam 20. sanat yılına özel Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.

Seki, konser öncesi duygularını şu sözlerle anlattı.

“20 yıl ne çabuk geçmiş, ben ne çok şarkı biriktirmişim. Bütün şarkılarım çocuklarım gibi. Çok yaşanmışlık var. Sizlerin bana sormak istediğiniz, sorduğunuz bütün soruların cevaplarını ben şarkılarımla anlatmışım. Bugün kariyerimde 20. Sanat yılımı burada taçlandıracağım. Bol alkışlı bir konser olmasını diliyorum.”

Konserde, sürpriz bir repertuarının olacağını söyleyen Seki, “Bu gece konserimi dinleyince neler geçmiş hayatımdan neler yaşamışım hepsi çıkacak ortaya. Hiçbir dostum beni yalnız bırakmadı. İyi ki şarkılarım var çok mutluyum.” dedi.

Seki, nişanlısı Faruk Salman’la yaşadığı ayrılık hakkında ise çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Faruk bey benim için çok kıymetli. Ayrılıklar olabilir. Bitmişse bitmiştir, devam edecekse eder. Ben sevgi insanıyım. Ne olacağını bilemiyorum.” Dedi.

Seki kendisine sorulan, “Faruk Salman’la ayrılığınızda Salman’ın babasının etkisi var mı? “ sorusuna bakın nasıl bir cevap verdi!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDENİZ SEKİ  FARUK SALMAN