UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSRAİL, GAZZE’Yİ BOMBALADI!.. ÇOK SAYIDA YARALI VAR!..

İsrail askeri kaynakları, Hamas’ın silah üretim tesisleri ve mühimmat depolarının bulunduğu noktaları bombaladığını açıkladı. İsrail’in bombardımanı sonucu 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

İSRAİL, GAZZE’Yİ BOMBALADI!.. ÇOK SAYIDA YARALI VAR!..

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını açıklamasının ardından Filistin’de gösteriler başlamış, Gazze’den İsrail’e büyük tepki gelmişti.

Cuma günü Filistin halkının Trump’ın Kudüs kararını protesto için yaptığı gösterilerde İsrail’in plastik silahlı müdahalesi sonucu 2 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail savaş uçakları Cuma günü de Hamas’ın Gazze’de bulunan askeri mevkilerini bombaladı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail savaş uçaklarının bombalaması sonucu Gazze’de 25 kişinin yaralandığını açıkladı.

İsrail savaş uçakları bugün sabah erken saatlerde Gazze’ye bombalamayı sürdürdü. Yaralı ve ölü sayısı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Filistin liderlerinin Trump’ın açıklamasını protesto etmek için intifada çağrısı üzerine İsrail’in Batı Şeria’ya ek askeri güç yerleştirdiği de belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİSRAİL  GAZZE