UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE’DE DE İKİNCİ EŞ BULMA SİTESİ KURDULAR!..

İngiltere ve Endonezya'da insanların dini nikahla eş bulabilmesi için internet sitesi kurulmuş ve çok tepki çekmişti. Şimdi aynı site Türkiye’de kuruldu.

TÜRKİYE’DE DE İKİNCİ EŞ BULMA SİTESİ KURDULAR!..

İngiltere'de ve Endonezya'da çok tepki çeken bu internet sitesiyle ilgili bilgileri Milliyet yazarı Özay Şendir bugünkü köşesinde  'ikinci eş bulma sitemiz de oldu' başlıklı yazısıyla anlattı.

İşte o yazı:

Türkiye’de ikinci eş bulmak isteyen erkeklerle, ikinci eş olmayı kabul eden kadınları buluşturan bir internet sitesi açıldı. Açılmakla kalmadı bir de basın bülteniyle duyurusu yapıldı. 

Fikir 45 yaşında ve bakire olduğunu söyleyen bir hanımefendinin, ikinci eş olmayı bile kabul ettiği ama doğru düzgün birini bulamadığından yakınmasıyla ortaya çıkmış.


Sitemizde kimler var bölümü daha da renkli:

-  ”Evlenmek istemeyen ama günah da işlemek istemeyen hanımefendiler”, 

- ”Cinsel ihtiyacını günaha girmeden karşılamak isteyen erkek ve kadınlar”  

Siteye girdim baktım, 8-10 profil oluşturulmuş, bir kısmı da kadınlara ait ama ne  kadarı gerçek ne kadarı sahte bilemem. Bildiğim Endonezya ve İngiltere’den sonra böyle bir sitenin Türkiye’de kurulmuş olduğu. Sitenin adını reklamı olmasın diye özellikle yazmıyorum ama tanıtım içeriğinden başlayarak bana çok garip geldi. Bakalım daha neler sığacak ömrümüze?

 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13