UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

120 KM HIZLA GİDEN ARABANIN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA İLİŞKİYE GİRDİLER!.

Arjantin'de seyahat halindeki otomobilin şoför koltuğunda oturan adam, sevgilisi ile cinsel birliktelik yaşarken cep telefonu kameralarına yakalandı.

120 KM HIZLA GİDEN ARABANIN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA İLİŞKİYE GİRDİLER!.

Arjantin'de bir sürücünün otoyolda çektiği video herkesi şaşkınlığa sürükledi. Saatte 115 km hızla giden bir aracın içindeki çift cinsel birliktelik yaşıyordu. Bu şaşırtıcı ana tanık olanlar olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip internette paylaştı.

Arabanın şoför koltuğunda oturan adam, kucağına oturan kadın ile son hızda giderken birliktelik yaşıyordu. Oldukça tehlikeli anlara sahne olan bu durumu görüntüleyenler olduğunu gören adam, yavaşlamak yerine kendilerini kameraya alanlara hareket çekerek daha da hızlandı. Gözden kaybolan çiftin herhangi bir kazaya karıştığı rapor edilmezken polis soruşturma başlattı.

Hem kendilerinin hem de çevredekilerin canını tehlikeye atan çift, ülkede büyük tepki çekti. Arjantin'deki Jujuy eyaletinde gerçekleşen olayda aracın plakasının alınamadığı ancak izlemeleri için görüntülerin polise teslim edildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİLİŞKİ