UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OSCAR ADAYI OLAN “AYLA” FİLMİ GÜNEY KORE’DE VİZYONA GİRECEK!..

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi.

OSCAR ADAYI OLAN “AYLA” FİLMİ GÜNEY KORE’DE VİZYONA GİRECEK!..

Türkiye’nin bu yılki Oscar adayı “Ayla”nın yapımcısı Mustafa Uslu, önceki gün eşi Sinem Öztürk’le birlikte Zorlu’da objektiflere takıldı.

Sinem Öztürk, Ayla filminin senaryosunu okuduğunda gözyaşlarını tutamadığını söyleyip, “Filmin oluşum aşamasında adım adım eşimin yanında olduğum için gurur duyuyorum. Kazandığı her başarıyla daha da gururlanıyorum. Ortaya çok güzel bir iş çıktı. Bütün Türkiye Ayla’yı kucakladı. Herkesin desteği ve sevgisi bizim için çok önemli.” dedi.

Yapımcı Mustafa Uslu, “Ayla” filminin yakaladığı başarıyla ilgili “Bugün Güney Kore Başbakanı, Ayla filmini çok merak ettiğini ve filmin iki halkın kardeşlik filmi olduğunu ve en kısa zamanda Güney Kore’de vizyona girmesi gerektiğini ve gireceğini söyledi.” dedi.

Uslu, iddiasını şu sözleriyle sürdürdü: “Ben Ayla filmi ilk çıktığı zaman ilk kez UçanKuş Tv’de “Oscar”ı alacağımızı söylemiştim. Bana yapımcısı çok iddialı konuşuyor dediler. İnsan yaptığı işe güvenmez mi? Önce kendi yaptığın işe güveneceksin dedim.” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAYLA  OSCAR  MUSTAFA USLU  SİBNEM ÖZTÜRK