UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TAVANDAN DÜŞEN KURTLAR, ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ ORTAYA ÇIKARDI!..

Afyonkarahisar'da uzun zaman önce ölen yaşlı adamın cesedi, evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı.

TAVANDAN DÜŞEN KURTLAR, ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ ORTAYA ÇIKARDI!..

Afyonkarahisar'da dükkanın tavanından dökülen kurtları görenler, şüphelenerek polis çağırdı. Polis, dükkanın üst katındaki evde, 2 aydır haber alınamayan yaşlı adamın çürümüş cesedini buldu.

Olay, Milli Birlik Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. Uzun süredir tek yaşayan 60 yaşındaki Ayhan Altuntaş isimli adamdan yaklaşık 2 aydır haber alınamıyordu. Evin altında cep telefonu dükkanı işleten Mustafa Başpınar iş yerinin tavanından yere kurtlar dökülmesinden şüphelenince, durumu ev sahipleri olan Abdurrahman Güzeltaş'a bildirdi. Bunun üzerine Güzeltaş da Cumhuriyet Savcılığı'na giderek yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaşırken, Altuntaş'ın öldüğünü belirlediler. Evinde kapıların dar olmasından dolayı cesedi çıkaramayan polis ekipleri, durumu itfaiyeye bildirerek yardım istediler.

Eve gelen ekipler önce cesedi pencereden çıkarmak istedi daha sonra verdikleri kararla evdeki birkaç kapıyı çıkararak, cesedi merdivenlerden indirdi. Ceset torbası ile cenaze aracına konulan cesedin sokağa çıkarıldığında çevresine çok kötü bir koku yayması dikkatlerden kaçmadı.

Altuntaş'ın cesedi güçlükle çıkarıldığı evden konulduğu cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altuntaş'ın ne zaman ve nasıl öldüğü ise otopsi sonucunda ortaya çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCESET